ПРОВАЙДЕР Запорожья - Радиоком
 
 
 
 
Действующие акции
О компании image_25
Услуги image_25
Контакты image_25
Партнеры image_25
Статистика image_25
Ссылки image_25
 
ВХОД ДЛЯ КЛИЕНТОВ:


логин

пароль

войти

НАШИ ПРОЕКТЫ:

www.otvet.zp.ua











Новости

10 | 01 | 2012


Згідно Закону України Про захист персональних даних повідомляємо


До уваги фізичних осіб - абонентів ТОВ «РадіоКом, підключених на умовах письмового договору про надання телекомунікаційних послуг або фізичних осіб-підприємців – контрагентів, фізичних осіб, що є керівниками (підписантами) юридичних осіб від імені контра


ТОВ «РадіоКом» повідомляє, що персональні дані - «відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована» (в редакції ст.2 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI, від 01.06.2010), котрі надавались Вами на основі вільного волевиявлення в процесі укладення угод чи вчинення інших правочинів з ТОВ «РадіоКом» з 01.01.2011 року, будуть включеними до відповідних баз персональних даних ТОВ «РадіоКом», котрі формуються та підлягають реєстрації відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Розкриття персональних даних суб’єктів персональних даних при реєстрації баз даних не відбувається!

ТОВ «РадіоКом» вважатиме, що згода від Вас на обробку персональних даних в законних цілях, відповідно до сформульованої в таких правочинах мети, предмету угод та обов’язків сторін, підтверджена, якщо протягом 30-денного строку не буде отримано письмової вмотивованої вимоги про знищення персональних даних, наданих під час укладення угоди/правочину. Права суб’єктів персональних даних визначені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Відповідно до законодавства України, внутрішніх процедур та стандартів ТОВ «РадіКом», Конвенції Ради Європи «Про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних», ТОВ «РадіоКом» вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних своїх абонентів, споживачів, працівників та контрагентів.



архив новостей

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ:

Підключення до оптичних вузлів

Підключення по радіоканалах

Хостинг

Інтернет в області

Сервісне обслуговування

WiFi зони

Оплати

 

Украина, 69068, г. Запорожье
ул. Красная, 22


8 (061) 214-83-33


© 2024 ООО “РАДИОКОМ”

о компанииfoot_picуслугиfoot_picпартнёрыfoot_picабонентамfoot_picконтакты

дизайн сайта
POLYGON laboratory